De website wehelpen is gratis en voor iedereen. Binnen een paar klikken kan er een hulpvraag worden aangemaakt of hulp worden aangeboden.

Hulp vragen

Heb je hulp nodig? Dan kun je een hulpvraag stellen. Dit mag van alles zijn: een ritje naar het ziekenhuis, hulp bij het doen van boodschappen, een hond uitlaten of een muur verven. Het stellen van een hulpvraag is gratis, de aangeboden hulp is ook gratis. Hoe concreter je de vraag stelt, hoe groter de kans op hulp.

Maak een account aan

Hulp aanbieden

Wil je graag iemand helpen? Dan kun je je hulpaanbod kenbaar maken. Je vertelt wat je zou kunnen doen, hoe, wanneer en hoe lang. Hulpvragers kunnen je zo makkelijk vinden. Je kan natuurlijk ook direct reageren op de hulpvragen die anderen hebben geplaatst.

Maak een account aan

Samen helpen: een netwerk aanmaken

wehelpen biedt de mogelijkheid een hulpnetwerk aan te maken. Dit is handig als je bijvoorbeeld samen met anderen zorgt voor een vriend of familielid. Met een hulpnetwerk kun je gezamenlijk een agenda beheren, een logboek bijhouden en notities delen.

Om een hulpnetwerk aan te maken, heb je een wehelpen-account nodig. Als je eenmaal een hulpnetwerk hebt aangemaakt, kun je anderen uitnodigen.

Maak een account aan

Je gegevens bewaren en beheren in Mijn wehelpen

Als je een account hebt aangemaakt op noardeast.wehelpen.nl bewaar en bewerk je je gegevens makkelijk in Mijn wehelpen. Dit is een persoonlijk stuk op de website waar niemand bij kan. Je ziet hier bijvoorbeeld of je nieuwe berichten hebt en je kunt je gegevens aanpassen. Ook stel je hier hulpvragen of bied je hulp aan via je hulpprofiel.

Je vindt Mijn wehelpen rechts bovenaan de pagina als je bent ingelogd.

Maak een account aan